Mainos
Mainos

Tshetsheenit sanovat vallanneensa takaisin kaksi kylää

Tshetshenian armeija sanoo vallanneensa takaisin jo toisen kylän vuorokauden kuluessa. Venäläisiltä viimeksi vallattu Noibyoran kylä sijaitsee 50 kilometriä pääkaupungin Groznyin itäpuolella.

Venäjän joukot ovat jatkaneet tänään Tshetshenian raskaita pommituksia. Hävittäjien ja rynnäkköhelikopterien iskuissa on tuhottu sissien ase- ja polttoainevarastoja ja puolustusasemia sekä kuorma-autoja ja siltoja, kerrotaan Venäjän Kaukasuksen-joukkojen esikunnasta Pohjois-Ossetiasta.

Venäläiset eivät kertoneet iskujen mahdollisesti vaatimista uhreista. Tshetshenialaistietojen mukaan viime päivien iskuissa Groznyiin on kuollut 500 ihmistä. Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin puheenjohtajan Knut Vollebäkin on määrä saapua tänään Moskovaan keskustelemaan Tshetshenian sodasta. Vollebäk toivoo voivansa tehdä tarkastusmatkan Tshetsheniaan.
(STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme