Mainos
Mainos

Göteborgissa ampumavälikohtaus, useita sairaalaan

Göteborgissa on sattunut ampumavälikohtaus, jossa uskotaan loukkaantuneen kahdeksan ihmistä.

Paikalla on uutistoimisto TT:n mukaan kymmenen ambulanssia ja runsaasti poliiseja. Useita ihmisiä on kuljetettu sairaalaan.  

Poliisi sai hälytyksen ampumisesta hieman ennen puolta yhtätoista illalla paikallista aikaa. Ampuminen sattui TT:n mukaan Hisingenin alueella Vårvärdetstorgetin aukiolla.

– Loukkaantuneita on useita. Olemme paikalla ja yritämme saada kuvaa siitä, mitä on tapahtunut, sanoi poliisin tiedottaja TT:lle.  

Aftonbladetin haastatteleman poliisin mukaan ampuminen tapahtui aukiolla olevassa ravintolassa.  

– Olemme lähettäneet paikalle kymmenen ambulanssia. Kaikkia loukkaantuneita ei ole vielä kuljetettu sairaalaan, sanoo paikallisen pelastuslaitoksen edustaja Aftonbladetille.  

Sairaalaan vietiin lehden mukaan välittömästi neljä tai viisi loukkaantunutta. Myös sairaalan luona on Aftonbladetin mukaan poliiseja.  

Lehden haastatteleman paikallisen asukkaan mukaan Vårvärdetstorget on pieni aukio, jossa on ruokakauppa, kioski ja pubiravintola ja se sijaitsee "Hisingenin rauhallisessa osassa". 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme