Mainos
Mainos

Tuhoisa lauttaturma Bangladeshissä

Satojen matkustajien pelätään kuolleen lauttaturmassa Bangladeshissa.

Bangladeshin etelärannikolla eilisiltana sattunut laivaonnettomuus on voinut vaatia satojen ihmisten hengen.

Lautta oli matkalla pääkaupungista Dhakasta Patuakhaliin, kun se joutui yllättäen myrskyn kouriin ja upposi. Tiedot matkustajien ja pelastuneiden määrästä vaihtelivat. Bangladeshin merenkulkuviranomaisten mukaan lautalla oli 150 ihmistä, joista kolmisenkymmentä oli pelastettu aamuun mennessä. Poliisin mukaan lautta kuljetti noin 500 matkustajaa, joista 60 oli pelastettu.

Suurin osa bangladeshilaisista lautoista, jotka liikennöivät paikallisia reittejä eivät pidä matkustajalistoja, joten matkustajien tarkkaa lukumäärää on mahdoton sanoa. Sadat pelokkaat omaiset kerääntyivät tänään Chandpuriin odottamaan tietoa uhreista.

Lautta lähti eilisiltana Dhakasta kohti rannikolla sijaitsevaa Patuakhalia, kun se matkan puolivälissä lähellä Chandpurin kaupunkia joutui myrskyyn ja upposi. Lautta löydettiin tänään joenpohjasta ylösalaisin. Se on tarkoitus nostaa ylös todennäköisesti huomenna. Pelastustyöt alueella jatkuivat tänään.

Lauttaonnettomuuden eivät ole harvinaisia Bangladeshissa. Vuonna 1994 sattui yksi pahimmista onnettomuuksista maan historiassa, kun yli 200 ihmistä kuoli lautan upottua lähellä Chandpuria.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme