Mainos
Mainos

Tuhoisa räjähdys Pariisissa

Ainakin 17 ihmistä on loukkaantunut Pariisin keskustassa sijaitsevan rakennuksen räjähdyksessä. Poliisi arvelee, että tapahtumaan ei liity rikosta.

Valtava räjähdys on romahduttanut osan Pariisin keskustassa sijaitsevasta rakennuksesta. Ainakin 17 ihmistä on loukkaantunut, heistä kolme vakavasti. Viranomaiset arvelevat, että räjähdyksen syynä olisi kaasu. Tapahtumaan ei uskota liittyvän rikosta.

Rakennus sijaitsee 2. kaupunginosassa (2nd arrondissement) Rue d´Uzes -kadulla lähellä Pariisin pörssin rakennusta. Rakennuksessa on mm. laki- ja tilitoimistoja, telealan yrityksiä, vaatteita valmistava yritys ja kuluttajien järjestö.

- Räjähdys tapahtui joko kolmannessa, neljännessä tai viidennessä kerroksessa. Joka puolella on pirstaleita ja romua, kertoi palokunnan edustaja Christian Decolloredo.

Paikalla on toistasataa palomiestä. He yrittävät mm. selvittää, onko ihmisiä jäänyt loukkoon rakennuksen romahtuneiden osien alle.

Poliisi on sulkenut rakennuksen ympärillä sijaitsevat kadut ja evakoitunut lähimmät rakennukset.

(MTV3-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme