Mainos
Mainos

Tuhoisat iskut jatkuvat Irakissa

Tämänpäiväisissä iskuissa on kuollut yli 20 ihmistä. Eiliset iskut ovat vaatineen yli 200 uhria, ja reilusta 250 haavoittuneesta monen tila on kriittinen.

Tuhoisat pommi-iskut ovat jatkuneet Irakissa tänäänkin. Kahdessa pommi-iskussa Tal Afarin kaupungissa Pohjois-Irakissa lähellä Syyrian rajaa on kuollut poliisin mukaan yli 20 ihmistä.

Eilisessä pommi-iskujen sarjassa Bagdadissa kuoli yli 200 ihmistä, kertoo Bagdadin poliisi. Haavoittuneita oli lisäksi 250. Eilen kuolonuhrien määräksi kerrottiin runsaat 150. Lääkärien mukaan monien haavoittuneiden tila on kriittinen.

Shiiamuslimien asuinalueelle tehtyjen pommi-iskujen jälkeen Irakin hallitus määräsi pääkaupunkiin ulkonaliikkumiskiellon. Hyökkäys oli verisimpiä sisällissodan partaalla huojuvassa Irakissa sen jälkeen kun amerikkalaisten johtama liittoutuma tunkeutui maahan.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme