Mainos
Mainos

Tukholman keskustassa pommiuhka – välitön uhka ohitse

Ruotsissa poliisin kansallinen pommiyksikkö on hälytetty asuntoon Tukholman Gärdetissä "välittömän räjähdysvaaran" vuoksi, uutisoi ruotsalaislehti Expressen.

Ruotsin poliisi sai hälytyksen tänään kello 13.13 paikallista aikaa. Tukholman Gärdetissä sijaitsevaan asuntoon on hälytetty pommiryhmän lisäksi poliisi ja ambulanssi "välittömän räjähdysvaaran" vuoksi.

– Tämä varotoimi meidän on tehtävä ennen kotietsinnän suorittamista, Sven-Erik Olsson Tukholman poliisista kommentoi Expressenille.

Expressen yritti myös tiedustella, miksi poliisi koki tarvitsevansa paikalle pommiyksikön, mutta Tukholman poliisi ei kommentoinut aihetta lehdelle enempää.

– En kommentoi muuta, kuin että tutkimme tilannetta.

Suomen aikaa kello 15.30 Tukholman poliisi ilmoittaa tilanteen olevan ohi. Poliisin Olssonin mukaan paikalla ei ollut mitään konkreettista syytä räjähdysvaaralle, mutta he kutsuivat pommiryhmän paikalle varotoimena. Hän kertoo uhkaavan tilanteen "luonteen selvinneen".

– Tilanteen luonteesta johtuen toimimme näin, mutta varmaa uhkaa ei missään vaiheessa ollut. 

Poliisi tai ensiapuyksikkö ei ole kommentoinut aihetta enempää.

Juttua päivitetty 18.2. klo 16.02: Lisätty tilanteen olevan ohi

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme