Mainos
Mainos

Tukholman poliisi pidätti kaapparin

Tukholmalaisen rahanvaihtokonttorin ryöstöä yrittänyt mies on pidätetty. Hänellä ei ollut hallussaan räjähteitä.

Tukholmassa kaksi naista siepanneella miehellä ei ollut hallussaan räjähteitä, kertoi Tukholman poliisi.

Ilmeisesti rahanvaihtopisteen ryöstöä eilen illalla yrittänyt ja kaksi panttivankia ottanut mies väitti poliisille kiinni otettaessa, että hänellä on räjähdevyö. Poliisi tutki venäjää puhuvan miehen luovuttaman vyön, mutta ei löytänyt räjähteitä.

Poliisi pidätti rahanvaihtopisteen ryöstöä yrittäneen miehen kahdeksalta Suomen aikaa. Tukholman poliisin tiedottajan mukaan mies ei esittänyt koko selkkauksen aikana minkäänlaisia vaatimuksia.

Kadut ja metroliikenne Tukholman keskusrautatieaseman tuntumassa on avattu liikenteelle.

Motiivi yhä epäselvä

Tukholman kaapparin motiivit ovat yhä hämärän peitossa. Venäjää puhunut mies yritti ilmeisesti ryöstää rahanvaihtokonttorin Tukholman keskusrautatieasemalla eilen illalla. Yritys kuitenkin epäonnistui, ja mies otti kaksi naista panttivangeikseen. Heistä toinen pääsi vapaaksi myöhemmin illalla ja toinen seitsemän aikoihin Suomen aikaa.

Tilanne keskusrautatieasemalla jatkui panttivankien vapauttamisen jälkeenkin. Panttivangit ottaneella, noin 30-vuotiaalla venäjää puhuvalla miehellä oli pistooli ja hän kertoi kantavansa räjähdepanosvyötä. Poliisi hankki paikalle venäjää puhuvan tulkin, ja neuvottelut jatkuivat yön yli.

Poliisi tyhjensi rautatieaseman ja sulki lähikadut liikenteeltä. Niin ikään junaliikenne oli pysähdyksissä.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme