Mainos
Mainos

Tukholman pommidraamassa pidätys

Siepatulla miehellä oli vyötäröllään oikeita räjähteitä. Norjalaissyntyisen miehen siepanneet henkilöt uhkasivat räjäyttää panoksen kauko-ohjaimella.

Ruotsin poliisi on pidättänyt noin 20-vuotiaan miehen epäiltynä osallisuudesta Tenstan kaupunginosaa eilen järkyttäneeseen pommidraamaan. Lisäksi kaksi muuta ihmistä on etsintäkuulutettu ja pidätetty poissaolevina.

Tenstasta tavatulla miehellä oli vyötäröllään oikeita räjähteitä, kertoo Tukholman poliisi. Norjalaissyntyisen miehen siepanneet henkilöt uhkasivat räjäyttää panoksen kauko-ohjaimella.

Poliisin onnistui irrottaa miehen räjähdevyö vasta kuuden tunnin kuluttua siitä, kun mies tavattiin Tenstan keskustasta sekavassa mielentilassa eilen aamupäivällä.

Poliisi on edelleen vaitonainen tapahtumien kulusta. Miestä oli pidetty vasten tahtoaan tenstalaisessa asunnossa useita päiviä, minkä jälkeen hän oli onnistunut pakenemaan. Mies on entuudestaan poliisin tuttu, mutta hän ei ole tiettävästi syyllistynyt vakaviin rikoksiin.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme