Mainos
Mainos

Tukholmassa aseellinen ryöstö – vartijaa ammuttiin, epäiltyjä otettu kiinni

Tavaratalon vartijaa on ammuttu Tukholmassa aseellisen ryöstön yhteydessä. Tapauksesta kertoo Expressen.

Tukholman poliisin viestinnästä kerrotaan, että kaksi naamioitunutta henkilöä ryösti puolilta päivin arvokuljetuslaukun ruokakauppa Citygrossin edustalla lähellä Kungens kurva -ostoskeskusta.

Kaksikkoa odotti kolmas henkilö vihreässä Cherokee-mallisella jeepissä. Ammuskelu alkoi tämän jälkeen. Arvokuljetuslaukkua mukanaan kantanut vartija loukkaantui poliisin mukaan ammuskelussa lievästi. Hän kykeni vastaamaan kysymyksiin, kun häntä siirrettiin ambulanssiin. Expressenin silminnäkijän mukaan vartijaa ammuttiin ostoskeskuksen edessä.

Tapauksella oli useita silminnäkijöitä keskellä jouluostosruuhkaa. Vartijan lisäksi muita ei ole loukkaantunut ampumavälikohtauksessa. Silminnäkijän mukaan ammuskelun aikaan paikalta kuului huutoja, mutta sen jälkeen tilanne rauhoittui nopeasti.

Pako-auto poistui paikalta vauhdikkaasti. Auto löydettiin viiden minuutin ajomatkan päässä Bergsvägeniltä Segeltorpista. Poliisin mukaan pakoautot on yleensä yritetty tuhota, mutta tällä kertaa autoa ei oltu yritetty vahingoittaa.

Myös ryöstetty arvolaukku löydettiin avaamattomana. Poliisi kertoi iltapäivällä ottaneensa kiinni useita henkilöitä epäiltynä tapauksesta. Poliisi ei kuitenkaan voinut täsmentää, mistä kiinniotettuja tarkalleen epäillään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme