Mainos
Mainos

Tukholmassa kemikaalivuodon aiheuttama räjähdysvaara – 500 evakuoitu

Tukholmassa on sattunut kemikaalivuoto, joka poliisin mukaan on aiheuttanut myös räjähdysvaaran, kertoo Expressen.

Tukholmassa on evakuoitu 500 ihmistä kemikaalivuodon aiheuttaman räjähdysvaaran vuoksi. Vuotaneella aineella on Tukholman poliisin mukaan merkittävä syttymis- ja räjähdysalttius.

Vuoto on tapahtunut Karolinskan yliopistollisessa sairaalalassa toimivan biokemiayhtiön tiloissa Solnassa. Polisi ja pelastuslaitos hälytettiin paikalle hieman puolenpäivän jälkeen paikallista aikaa.

Toistaiseksi kymmenen ihmistä on saanut ensiapua hengitettyään ilmaa kemikaalivuodon lähellä.

Vuoto havaittiin nopeasti voimakkaan hajun vuoksi. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, mitä vuotanut kemikaali tarkalleen on. Poliisi kuitenkin arvelee kyseessä olevan kaasumuotoinen tolueeni, jota käytetään muun muassa maaleissa, mutta myös räjähteiden valmistuksessa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot