Mainos
Mainos

Tulliviranomaiset pysäyttivät laatikollisen ihmisen päitä O'Haren lentokentällä

Yhdysvalloissa Chicagossa O'Haren lentokentällä tulliviranomaiset pysäyttivät lähetyksen, joka sisälsi 18 ihmisen päätä.

Päät sisältänyt lähetys löydettiin lentokentältä eilen maanantaina. Päät eivät olleet pelkkiä kalloja, vaan niissä oli yhä iho tallella.

Epäselvyyttä kentällä aiheutti se, oliko päät sisältänyt paketti asianmukainen lääketieteellinen lähetys.

– Kaikki täällä olivat, että "Herranen aika, täällä on laatikollinen päitä" ja kaikkien mielestä se oli ennenkuulumatonta, Yhdysvaltain turvallisuudesta vastaavan viraston edustaja Brian Bell kertoi CBS:n haastattelussa.

Päät lähetettiin kuolinsyyntutkijalle tarkastettavaksi.

Myöhemmin varmistui, että lähetys oli laillinen ja sisälsi lääketieteellisiä näytteitä, kertoo NBC. Päät oli lähetetty Yhdysvaltoihin maan ulkopuolelta.

Turvallisuusvirastoa edustava Bell ei suostunut paljastamaan tarkemmin, mistä päät olivat tulleet tai minne ne olivat matkalla.

– Ruumiinosia sinällään voi kyllä kuljettaa lääketieteellisiin tarkoituksiin. Ei ole lakia, joka kieltäisi tämän, kunhan kuljetukseen on tarvittavat asiakirjat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme