Mainos
Mainos

Tulvat tekevät tuhojaan Kiinassa

Kymmeniä ihmisiä on kuollut ja satoja kadonnut viime viikon rankkasateiden aiheuttamissa tulvissa Kiinassa, kertoivat viranomaiset.

Rankkasateiden aiheuttamat tulvat tekevät tuhojaan Kiinassa. Kymmeniä ihmisiä on kuollut ja kateissa. Tulvat ovat lisäksi tuhonneet koteja ja siltoja, katkoneet sähkö- ja puhelinlinjoja ja tappaneet karjaa.

Viranomaisten mukaan kuolleita on ainakin 46, ja yli 300 ihmistä on yhä kateissa. Tulvavedet ovat vahingoittaneet peräti 306 000 kotia. Uhrien määrän pelätään vielä kasvavan, sillä pahiten kärsineestä Shaanxin provinssista ei ole saatu tarkkoja tietoja.

Yli 40 000 matkustajaa on ollut sunnuntaista asti jumissa Xianin kaupungissa Bahejoen ylittävän rautatiesillan romahdettua. Korjaustyöt ovat käynnissä, ja rautatieviranomaisten mukaan matkaajat pääsevät lähtemään Xianista parin päivän sisällä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme