Mainos
Mainos

Tulvat tuhosivat kokonaisia kyliä - järkyttävää videokuvaa Brasiliasta

Useita päiviä kestäneiden rankkasateiden aiheuttamat tulvat ja mutavyöryt ovat aiheuttaneet täyden kaaoksen Brasilian koillisosissa. Tulvissa on tähän mennessä kuollut ainakin 44 ihmistä, ja uhriluvun pelätään nousevan, sillä ainakin 600 ihmistä on kateissa.

Erityisen pahasti tulvat ovat koeteleet Alagoasin ja Pernambucon osavaltioita. Esimerkiksi Branquinhan kaupungissa Alagoasissa tulvavedet ovat huuhtoneet mukanaan kaupungin juna-aseman. Viranomaisten mukaan kaupunki joudutaan siirtämään kokonaan uudelle paikalle, koska alueen rakennukset ovat kärsineet niin pahoin.

TV Globo julkaisi puolestaan Rio Largon kaduilta järkyttävää videokuvaa, jossa ihmiset rämpivät mudan keskellä etsien suojaa.

Tulvat ja mutavyöryt ovat katkaisseet tiet pahimmille tuhoalueille, jonka vuoksi hätäapua on ollut vaikea saada perille. Myös sähköt ovat poikki pahimmilla katastrofialueilla.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme