Mainos
Mainos

Tunnistatko tämän äänen? Naisen kuulutuksilla miljoonayleisö päivittäin – 250 lentokenttää ympäri maailman

Yli miljoona ihmistä kuulee tämän naisen äänen päivittäin. 69-vuotias Carolyn Hopkins on nauhoittanut kuulutuksia lentokentille, sairaaloille ja metroasemille 80-luvulta asti.

– Carolyn olen kuullut sinut jo sata kertaa, kaverit kommentoivat minulle.

Carolyn Hopkinsin ääni kantaa kauas. Hän lukee kuulutuksiaan nauhalle kotoaan lumisesta Mainesta ja sadat metroasemat ympäri maan kuulevat naisen äänen ilman, että hän poistuu kotoaan. Naisen äänitteet ovat käytössä 250 lentokentällä ympäri maailman.

Hopkinsin lahja: hän puhuu ja hymyilee

Hopkins päätyi tekemään töitä kuulutusten parissa, kun Atlasin lentokentän johtaja oli sattunut tämän kanssa samaan varastorakennukseen Louisevillessa. Hopkins teki tuohon aikaan töitä videotuotannossa.

– Hän valitsi minut työhön, koska osaan hymyillä ja puhua, Hopkins kuvailee.

Kuuluisasta äänestään huolimatta Hopkins ei ole erityisen rikas. Työstä maksetaan tuntipalkkaa eikä siitä saa muita lisiä.

Hopkinsia kuullaan vielä pitkään

On todennäköistä, että Hopkinsin ääni elää pidemmälle hän itse. Mutta nainen ylpeästi kertoo, että eläkepäivien suunnitelmat eivät ole kovin kaukana sieltä, missä hänen työnsä tulee julkisuuteen.

– Meidän suunnitelmamme alkaa yhden Bangorin kansainvälisen lentokentän kiitoradan päistä, Hopksins nauraa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme