Mainos
Mainos

Tunteja ilman ruokaa ja juomaa - Ryanair-asiakkaat soittivat poliisit koneeseen

Halpalentoyhtiö Ryanairin asiakkailla paloi pahasti pinna viikko sitten Stanstedissa Britanniassa.

Ryanairin lennon oli määrä lähteä ystävänpäivän iltana kello 20.30 Stanstedista kohti Portugalin Porto-kaupunkia. Lento oli kuitenkin pahasti myöhässä ja matkustajat pääsivät astumaan koneeseen vasta puolen yön jälkeen.

Kone ei kuitenkaan päässyt vieläkään matkaan huonojen sääolosuhteiden vuoksi.

Kolmen tunnin odotus koneessa sai väsyneet matkustajat raivoihinsa etenkin, kun heille ei tarjottu koko odotusaikana juomaa eikä ruokaa.

The Daily Mail -lehden haastattelemien lähteiden mukaan osa matkustajista oli ollut valmis maksamaan välipalasta tai virvoitusjuomasta - tuloksetta.

Viimeistään matkustajien pinna paloi siinä vaiheessa, kun he eivät pyynnöistään huolimatta päässeet palaamaan terminaaliin odottamaan jo tunteja myöhässä olluuta lentoa.

Ryanairin mukaan syynä tähän oli se, että kyseinen terminaalin osa oli suljettu yön ajaksi.

Daily Mail -lehti kertoo, että tässä vaiheessa noin 50 matkustajista oli soittanut poliisille. Myös koneen kapteenin kerrotaan soittaneen virkavallalle kärjistyneen tilanteen vuoksi. Poliisi saapui koneeseen kello 3.30 aamuyöllä ja ohjasi matkustajat terminaaliin.

Kone pääsi viimein matkaan kohti Portugalia aamukahdeksalta 11 tuntia aikataulustaan myöhässä.

Ryanair on pahoitellut julkisesti tapahtunutta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme