Mainos
Mainos

Tuomari anoo kaapparia: Kerro, missä Maddy on!

Korkeimman oikeuden tuomari Justice Hogg on vedonnut Madeleine McCannin kaapanneeseen henkilöön tytön kohtalon paljastamiseksi. Asiasta kertoo The Sun.

- On olemassa henkilö, joka tietää, mitä Madeleinelle tapahtui ja mistä hänet voi löytää, sanoi tuomari Hogg, itsekin kahden lapsen äiti, Lontoon korkeimmassa oikeudessa.

- Mietin, onko tällä henkilöllä on sydäntä ymmärtää, millaista Madeleinelle on olla erossa perheestään ja sisaruksistaan. Mietin, onko tällä henkilöllä omaatuntoa, syyllisyydentunnetta tai katumusta.

- Pyydän, että tämä henkilö osoittaisi armoa ja myötätuntoa ja kertoisi meille, mistä Madeleinen voi löytää. Toivon ja rukoilen, että hänet löydettäisiin pian elossa ja hyvinvoivana, tuomari jatkoi.

61-vuotias tuomari piti puheensa sen jälkeen, kun oikeus oli käsitellyt Kate ja Gerry McCannin vaatimusta saada itselleen brittipoliisin keräämät aineistot tyttärensä katoamisesta.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme