Mainos
Mainos

Tupakkayhtiö rajoittaa sauhuttelua toimitiloissaan: "Tämä on nykyaikaa"

Yhdysvaltain toiseksi suurin tupakkavalmistaja Reynolds American on ilmoittanut kieltävänsä tupakoinnin joissakin tiloissaan. 

Pall Mall- ja Camel-merkkejä valmistavassa yhtiössä ei ensi vuoden alusta alkaen saa enää tuprutella savukkeita, sikareita tai piippuja kokoustiloissa tai hisseissä.

Yhtiö aikoo suunnitella erityiset tupakkahuoneet pääkonttoriinsa Pohjois-Carolinan Winston-Salemiin sekä kahteen toimipisteeseen Tennesseessä ja Uudessa Meksikossa. Tupakkahuoneet avautuisivat käyttäjilleen vuonna 2016. Siihen asti työntekijät voivat käydä sauhuilla aulatiloissa ja suljetuissa työhuoneissa. 

– Huomasimme, että sisätilojen tupakointikiellot ovat nykyisin normaalia arkipäivää ja monet ihmiset ovat tottuneet savuttomuuteen bisnesympäristössä, sanoo 
Reynolds Americanin tiedottaja David Howard. – Kunnioitamme työntekijöittemme oikeuksia ja henkilökohtaisia valintoja. Joku valitsee tupakkatuotteet, joku toinen taas ei. 

Jatkossakin yhtiön tiloissa saa vapaasti käyttää sähkötupakkaa tai purutupakkaa. 

Noin viidennes Reynolds Americanin työntekijöistä tupakoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme