Mainos
Mainos

Turbulenssi säikäytti matkustajat - lentokone putosi ilmassa

Matkustajat kokivat kauhun hetkiä Dubaista Intiaan matkalla olleella lennolla, kun voimakkaaseen turbulenssiin joutunut kone tippui ilmassa 60 metriä.

Aiemmin kerrottiin, että turbulenssi olisi laskenut koneen lentokorkeutta muutamassa minuutissa 4 600 metriä. Lentoyhtiön edustajan mukaan oikea määrä on kuitenkin "vain" 60 metriä.

Emirates-lentoyhtiön Boeing-matkustajakoneessa oli reilut 350 matkustajaa ja 14 miehistön jäsentä. Heistä 20 loukkaantui. Viranomaisten mukaan vammat ovat lähinnä mustelmia, mutta pahemmilta loukkaantumisilta vältyttiin.

Lentoyhtiön edustajan mukaan turbulenssi oli erittäin voimakas, mutta se kesti lyhyen aikaa. Osalla matkustajista ei ollut turvavöitä, ja he paiskautuivat tuoleistaan saaden mustelmia ja muita lievempiä vammoja. Kapteenin onnistui kuitenkin pian saada kone hallintaansa.

Turbulenssin koettelema kone laskeutui turvallisesti määränpäähänsä Kochin kaupunkiin Etelä-Intiaan pian kauhukokemuksen jälkeen.

Koneen kerrotaan kärsineen turbulenssista pieniä vahinkoja.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme