Mainos
Mainos

Turisteja kyydinnyt kuumailmapallo putosi Tyyneenmereen

Seitsemää turistia kyydinnyt kuumailmapallo on pudonnut Tyyneenmereen Perun edustalla.

Viranomaisten mukaan merestä on pelastettu viisi naista. Pallon lentäjä ja yksi mies ovat yhä kateissa. Miesten etsintää jatketaan edelleen.

– Etsimme miehiä meren lisäksi maalta, sillä on mahdollista, että he ovat kyenneet uimaan rantaan, kertoo Perun merivoimien tiedotuspäällikkö Fernando Ferrer Gonzales.

Perun merivoimien julkaisemassa videossa näkyy, kuinka yksi matkustajista pelastetaan merestä. Arvioiden mukaan naiset selvisivät turmasta ja heidät oli helppo paikallistaa merestä, koska he pysyttelivät pallon kelluvassa korissa.

Pelastetut naiset vietiin hoitoon merivoimien sairaalaan Limaan. Naisten kerrotaan kärsivän hypotermiasta, mutta muuten heidän tilansa on vakaa.

Globos Del Peru -kuumailmapalloyhtiön mukaan voimakas ilmavirtaus puski pallon sen reitiltä, joka kulki rantaviivaa pitkin, minkä takia pallo päätyi Tyyneenmereen.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme