Mainos
Mainos

Turisti putosi 145 metriä vesiputoukseen – löytyi kuolleena

Norjassa venäläisturisti on löydetty kuolleena tämän pudottua vesiputoukseen.

Naisturisti oli pudonnut vesiputoukseen noin 145 metrin korkeudesta, kertoo The Local. Turma tapahtui Vøringfossenin vesiputoksilla eilen. 

Naisturisti oli ollut putouksessa turman jälkeen useita tunteja pelastajien yrittäessä päästä ruumiin luokse. Pelastustöitä hankaloittivat voimakkaat pyörteet.

Turman syy ei ollut heti selvillä. Paikallislehtien mukaan surmansa saanut nainen oli noin 50-vuotias.

– Vaikuttaa siltä, että putoaminen oli onnettomuus. Nainen ei ollut yksin tapahtumapaikalla, kertoo poliisin edustaja Janne Steimler Setre Verdens Gangin haastattelussa.

Putoamisella on ilmeisesti ollut silminnäkijä, vaikka nainen ei ollutkaan alueella minkään ryhmän mukana.

Eidfjordissa sijaitseva Vøringfossen on yksi Norjan tunnetuimpia ja vierailluimpia vesiputouksia. Vøringfossenin vesiputousten korkein kohta sijaitsee 182 metrissä. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Vøringfossenin putouksilla on sattunut kuolemantapaus. Vuonna 2011 61-vuotias itävaltalaisnainen sai surmansa  pudottuaan vesiputoukseen

Turistikohteen turvallisuus on ollut tapetilla viime aikoina ja putousten ympärille onkin suunniteltu turva-aitoja. Alueelle on ollut tarkoitus rakentaa uusia aitoja vielä myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme