Mainos
Mainos

Turkin levottomuudet huolettavat yrittäjiä turistikohteissa

Turkin Alanyassa vielä tänään lomaileva Lasse Kilpeläinen kertoi MTV3 Uutisille, että tilanne suomalaisten suosikkikohteessa on rauhallinen. Paikallisia yrittäjiä ja työntekijöitä huolettaa mielenosoituksien vaikutus turismiin.

– Täällä on rauhallista, ei mitään hälyttää, miksi täällä ei voisi olla turvallisin mielin. Toissa päivänä mielenosoitus sulki pääkadusta toisen puolen kokonaan ja eilenkin mielenosoituksen ääniä kuului, kun rummuttivat pääkadulla, Kilpeläinen kertoo.

Poliiseja on kaupungissa näkynyt normaalia enemmän.

Mielenosoittajat ovat jakaneet lentolehtisiä, joissa arvostellaan pääministeriä ja kerrotaan hallituksen muun muassa kontrolloivan mediaa ja vaarantavan sananvapauden.

– Kaikki, joiden kanssa olen jutellut, tukevat mielenosoituksia ja muutoksia, mutta ovat samaan aikaan huolissaan, ettei turismi kärsi, koska heidän elinkeinonsa on turisteista kiinni.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme