Mainos
Mainos

Turkin raivaajat työskentelevät kellon ympäri

Pelastustyöt Turkin maanjäristysalueella ovat jatkuneet läpi yön. Raunioista ei kuitenkaan ole eilisen aamupäivän jälkeen löytynyt ihmisiä elossa. Paikalla oleva suomalaisryhmä aikoo jatkaa pelastustöitä ainakin huomisiltaan saakka, jonka jälkeen tilanne arvioidaan uudelleen.

Viimeisimmät arviot järistyksen uhrien määrästä kertovat, että kuolleita on lähes 500 ja loukkaantuneita ainakin 2500. Noin 700 rakennusta on tuhoutunut.

Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton on saapunut yöllä Turkin pääkapunkiin Ankaraan. Lentokoneessa antamassaan haastattelussa presidentti lupasi Turkille konkreettista apua maanjäristyksen tuhojen korjaamiseksi. Clinton on ensi viisi päivää Turkissa ja käy myöhemmin mm. Kreikassa ja Kosovossa.
(MTV3)

Timo Nurmen juttu Turkin järistysalueen tilanteesta Huomenta Suomessa. Suomalaispelastajista tilannetta kommentoimassa Raimo Rasijeff. (1.18)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme