Mainos
Mainos

Turkin tulvissa lisää uhreja

Tilanne oli tänään synkin Batmanin kaupungissa, missä joet tulvivat yli äyräidensä kaupungin kaduille ja rakennuksiin.

Kaakkois-Turkin tulvien uhrimäärä on noussut. Viranomaisten mukaan ainakin 32 ihmistä on saanut surmansa tulvissa ja rankkasateissa, jotka ovat pahimmat alueella yli 50 vuoteen.

Tilanne oli tänään synkin Batmanin kaupungissa, missä joet tulvivat yli äyräidensä kaupungin kaduille ja rakennuksiin. Kaupungissa oli käynnissä suuri pelastusoperaatio, johon ottivat osaa myös armeijan joukot. Viranomaiset majoittivat tulvia pakenevia ihmisiä muun muassa urheiluhalleihin.

Myös Elazigin kaupungista etäämpänä kaakossa evakuoitiin ihmisiä tulvien tieltä. Diyarbakirin kaupungissa kaksi ihmistä oli edelleen kateissa tulvien jäljiltä. Eilen 14 ihmistä sai surmansa, kun Diyarbakirista Mardinin kaupunkiin matkalla olleen hääseurueen pikkubussi huuhtoutui tulvan mukana tieltä.

Sateet ovat aiheuttaneet tulvia myös Istanbulissa ja Turkin Välimeren rannikon kaupungeissa. Viikonvaihteessa alkaneiden rankkasateiden odotetaan edelleen jatkuvan Turkissa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme