Mainos
Mainos

Turkkilaispariskunta ei viettänytkään perinteisiä häitä – upea teko pakolaisten hyväksi

Viime viikolla naimisiin mennyt turkkilaispariskunta ei viettänyt hääpäiväänsä lainkaan tavanomaisesti.

Perinteisesti turkkilaiset häät kestäisivät tiistaista torstaihin, huipentuen juhlaillalliseen. Fethullah Üzümcüoğlu ja Esra Polat viettivät kuitenkin aivan erilaisen hääjuhlan, uutisoi The Independent.

Pariskunta nimittäin kutsui häihinsä 4000 syyriasta saapunutta pakolaista ja tarjosi näille juhla-aterian. Hääpari osallistui ruuan jakoon ja hääkuvatkin he ottivat vieraidensa keskellä.

Ajatus ei itseasiassa ollut edes hääparin oma, vaan sen keksi sulhasen isä Ali Üzümcüoğlu.

– Ajattelin, että ison illallisen tarjoaminen perheellemme ja ystävillemme on tarpeetonta, sillä todellisessa tarpeessa olevia ihmisiä asuu aivan vieressämme. Keksin tämän idean ja esittelin sen pojalleni. Olen erittäin onnellinen, että he hyväksyivät ajatuksen ja aloittivat yhteisen taipaleensa tällaisella epäitsekkyyden teolla, isä The Independentin mukaan toteaa.

Vaikka aluksi pariskunta suhtautuikin ajatukseen epäilevästi, eivät he jälkikäteen katsottuna olisi halunnut muunlaisia hääjuhlia.

– Olin aluksi järkyttynyt, kun Fethullah (sulhanen) kertoi ideasta, mutta lopulta minut taivuteltiin hyväksymään se. Se oli niin upea kokemus, morsio toteaa.

– Ilo syyrialaisten pakolaislasten silmissä on korvaamaton näky. Aloitimme yhteisen matkamme tekemällä muut onnelliseksi ja se on upea tunne, sulhanen komppaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme