Mainos
Mainos

Turmakoneen hylky löytyi Brasiliassa

Turmakoneen hylyn kerrotaan löytyneen vaikeakulkuisesta maastosta Mato Grosson osavaltiosta. Koneessa oli 155 ihmistä, mahdollisista eloonjääneistä ei vielä ole tietoa.

Brasiliassa pudonneen matkustajakoneen hylky on löydetty. Sisäisellä lennolla olleessa Gol-halpalentoyhtiön koneessa oli 155 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

Correio Brazilense –verkkojulkaisun mukaan hylky löytyi vaikeakulkuisesta maastosta Mato Grosson osavaltiosta. Mahdollisista henkiinjääneistä ei vielä ole tietoa. Matkustajakone oli matkalla Manauksen kaupungista maan pääkaupungin Brasilian kautta Rio de Janeiroon.

Epävirallisten tietojen mukaan kone törmäsi ilmassa pienempään lentokoneeseen, jonka jälkeen se menetti yhteyden lennonjohtoon. Kone ilmeisesti menetti törmäyksessä palan siivestään. Pienempi turmakone puolestaan pystyi laskeutumaan läheiselle Cachimbon sotilaslentokentälle. Vielä on epäselvää, kuinka törmäys on voinut tapahtua.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme