Mainos
Mainos

Turvakodin työntekijän murhasta uutta tietoa: Naista puukotettiin juuri ennen yövuoron loppumista

Ruotsia järkyttäneen turvakodin työntekijän puukotustapauksesta on saatu lisätietoa. Expressenin mukaan 22-vuotias nainen työskenteli yövuorossa yksin.

22-vuotias Alexandra Mezher puukotettiin kuoliaaksi maanantaina turvapaikanhakijalasten turvakodissa Mölndalissa. Murhasta epäiltynä on pidätetty turvakodissa asunut 15-vuotias poika.

Expressenin mukaan Mezher oli töissä turvakodissa yksin sunnuntain ja maanantaina välisen yön. Useat lähteet, myös poliisi on vahvistanut tämän tiedon.

Hänen työvuoronsa oli maanantaiaamuna juuri päättymässä, kun hän joutui hyökkäyksen uhriksi. Naista iskettiin veitsellä selkään. Mezher kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Lehti kirjoittaa, että poliisi sai hälytyksen turvakodilta 7.45 maanantainaamuna. Hälytyksen teki yksi turvakodin asukkaista. Mezherin työvuoro olisi loppunut hiukan aamukahdeksan jälkeen.

Yksinäistä yövuoroista on aiemmin tehty valituksia turvakotia pitävälle yritykselle.

– Me kaikki itkimme ja sanoimme sen, mitä olimme sanoneet jo aikaisemmin, että kenenkään ei pitäisi tehdä töitä yksin, turvakodin nimettömänä pysyttelevä työntekijä kertoo lehden haastattelussa.

Terveys- ja sosiaaliviraston tarkastajan mukaan ei ole mitenkään tavatonta, että turvakodeissa yövuoroissa on vain yksi työntekijä. Viraston tekemissä tarkastuksissa turvakoteihin mitään huomautettavaa ei ole kuitenkaan ilmennyt

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme