Mainos
Mainos

Tutkimus: Mitä enemmän tarjontaa, sitä varmemmin jäät ilman seksiä

Mitä enemmän seksikumppaneita on tarjolla, sitä todennäköisemmin jää ilman seksiä. Uskoisitko?

Brittitutkijat päättelivät näin tutkittuaan pikadeittailijoita. Niin kutsutuilla pikadeiteillä tavataan useita potentiaalisia partnereita, joista kunkin kanssa keskustellaan vain joitakin minuutteja. Kun kello soi täyttyvän deittiajan päättymisen merkiksi, siirrytään seuraavaan tapaamiseen.

Ongelmana pikadeiteillä ei ollut ehdokkaiden määrä sinänsä, vaan heidän keskinäinen erilaisuutensa. Jos kumppania on mahdollisuus etsiä isosta ihmisjoukosta, ehdokkaita todennäköisesti löytyykin enemmän.

Sen oikean löytäminen sattoi toimia vielä siinä vaiheessa, kun deittailujoukon jäsenet olivat keskenään melko samanlaisia. Jos tarjokkaat poikkesivat toisistaan enemmän, deittailijat hämmentyivät ristiriitaisista ominaisuuksista eivätkä osanneet lopulta valita ketään.

Tutkimus on julkaistu Biology Letters -tiedelehdessä. Tutkittavina oli 1 868 naista ja 1 870 miestä, jotka poimittiin 84 pikadeittitilaisuudesta. Tutkimuksesta myös selvisi, että miehet olivat naisia innokkaampia ehdottamaan lähempää tuttavuutta mutta tulivat useammin torjutuiksi.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme