Mainos
Mainos

Tutkimus UFO-ilmiöistä julkaistiin

Uusin UFO-tutkimus kehottaa tiedemiehiä suhtautumaan nykyistä vakavammin UFO-väitteisiin. Kansainvälisen tiedemiesryhmän raportti esiteltiin tänään amerikkalaisessa Washington Post -lehdessä. Raportti on ensimmäinen perusteellinen selvitys UFO-ilmiöistä Yhdysvalloissa lähes 30 vuoteen.

Avaruuden muukalaiset syöksyivät maahan Roswellissa Uuden Meksikon osavaltiossa 51 vuotta sitten - ainakin näin uskovat miljoonat ihmiset. Roswell on Yhdysvaltain kuuluisin UFO-tapaus ja pikkukaupunki elää nykyisin ufojen kustannuksella.

Innostusta ei lopettanut edes viimevuotinen perusteellinen ilmavoimien raportti, jonka nimenä oli tylysti 'Loppuunkäsitelty'. Nyt arvovaltainen tiedemiesryhmäon todennut, että ehkä tiedemaailman ei pitäisi niin tylysti sulkea silmiään. Raportissa korostetaan, että avaruusolioista ei ole mitään tieteellistä näyttöä. Samalla siinä kuitenkin todetaan, että UFO-selvityksissä on mielenkiintoisia ja selittämättömiä yksityiskohtia, jotka ansaitsisivat tieteen huomion.
(MTV3/Riitta Snellman)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme