Mainos
Mainos

Tuuli nappasi pomppulinnan korkeuksiin – lapsia sairaalaan

Kaksi yhdysvaltalaista pikkupoikaa loukkaantui vakavasti onnettomuudessa, joka oli todellinen lapsen - ja vanhemman - painajainen.

Pojat olivat maanantaina leikkimässä puhallettavassa pomppulinnassa, kun tuuli nappasi rakennelman ilmaan. Daily Mailin mukaan pomppulinna lensi useiden metrien korkeudessa, pahimmillaan yli 15 metrissä. Pojat putosivat kyydistä noin viiden metrin korkeudelta.

5- ja 6-vuotiaat pojat olivat leikkimässä, kun tuuli alkoi pyörittää pomppulinnaa "ikään kuin tornado olisi iskenyt siihen". Lopulta se nousi ilmaan.

Toinen poika putosi lopulta pysäköidyn auton päälle, toinen tipahti kadulle. Molemmat ovat sairaalahoidossa vakavien vammojen takia. Toinen loukkasi pahoin päänsä, toisella on murtuneita luita ja kasvovaurioita.

Mukana oli 10-vuotias tyttö, joka putosi alkuvaiheessa ja sai vain naarmuja.

Silminnäkijät ovat kuvailleet ilmalennon olleen kuin kauhuelokuvasta. 

– Se vain nousi ja nousi, kertoo silminnäkijä.

– Kyseessä oli käsittämätön onnettomuus, sanoi viranomainen.

Lasten äidin mukaan pomppulinna oli kiinnitetty maahan, mutta tuuli sai sen irti. Sen omisti paikallinen asukas, joka oli pystyttänyt linnan lasten iloksi jo usean vuoden ajan.

Pienin vaurioin selvinneen tytön äiti ei syytä omistajaa.

– En usko, että ihmiset tajuavat kaikkea mitä voi kovan tuulen aikana tapahtua, hän sanoi.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme