Mainos
Mainos

Tv-kuvaajan kampittaman pakolaispojan unelma kävi toteen – jalkapallo-otteluun Ronaldon saattamana

7-vuotias Zaid Abdul Mohsen olisi tuskin vielä pari viikkoa sitten uskonut, milllaiseen tilanteeseen hän pääsi viikonloppuna. Unkarissa tv-kuvajaan kampittamaksi isänsä kanssa joutunut syyrialaispoika pääsi lauantaina elämään jalkapallounelmaansa Madridissa.

Poika pääsi kävelemään täpötäydelle areenalle Real Madridin jalkapallo-otteluun itsensä Cristiano Ronaldon saattamana.

Zaidin ja hänen isänsä Osama Abdul Mohsenin onni kääntyi sen jälkeen, kun madridilainen jalkapalloakatemia tarjosi Mohsenille töitä viime viikolla. Mohsen on valmentanut aiemmin Syyrian ykkösdivisioonan joukkuetta Al-Fotuwaa.

Isä ja poika asuvat nyt Getafessa Madridin alueella. Lisäksi jalkapalloakatemia yrittää auttaa Mohsenin vaimoa ja muuta perhettä muuttamaan Madridiin.

Osama ja Zaid Mohsenista tuli kuuluisia sen jälkeen, kun unkarilaisen tv-kuvaajan toiminnan paljastaneet videot levisivät internetissä toissa viikolla. Videoilla näkyy, kuinka kuvaaja kamppaa lapsi sylissään poliisia pakoon juoksevan Mohsenin Unkarin rajalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme