Mainos
Mainos

Tytär ja miesystävä tunnustivat Seattlen joukkosurman

Yhdysvalloissa Seattlen lähellä jouluaattona tehty kuusihenkisen perheen joukkosurma on paljastunut perheen tyttären ja tämän miesystävän tekemäksi.

Maanantaina sattuneessa surmatyössä menehtyivät kaksi miestä ja kaksi naista sekä 6-vuotias tyttö ja 3-vuotias poika. Surmatut ovat Andersonin perheen jäseniä kolmessa sukupolvessa. Käsiaseilla tehdyt surmatyöt alkoivat ilmeisesti aikuisten riideltyä taloudellisista asioista.

Teosta epäiltynä ollut aviopari Michele Anderson ja Joe McEnroe määrättiin eilen vangittavaksi. Viranomaisten mukaan pari on tunnustanut teon. Molemmat vangitut ovat 29-vuotiaita. He ovat seurustelleet kuusi vuotta.

Ensin surmansa saivat Michele Andersonin 60-vuotiaat vanhemmat. Tämän jälkeen surmattiin vanhempien luokse joulun viettoon saapunut naisen veli perheineen. Vangittu pari on asunut asuntovaunussa muutaman sadan metrin päässä surmatun perheen maatilalta.

Surmatöiden jälkeen pariskunta yritti paeta Kanadaan, mutta heidät saatiin pidätettyä keskiviikkona hieman surmatyön paljastumisen jälkeen.

(MTV3-AFP)

Lue myös:
(27.12.2007)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme