Mainos
Mainos

Tyttö sai moukarista päähänsä Ruotsissa

Teini-ikäinen ruotsalaistyttö loukkaantui, kun hän sai moukarista päähänsä yleisurheilukilpailuissa Ruotsin Bålstassa. 13-vuotias tyttö menetti tajuntansa, ja hänet kuljetettiin helikopterilla sairaalaan Uppsalaan.

- Alustavien tietojen mukaan tyttö ei ole vakavasti loukkaantunut, kertoo kilpailujen lääkäri Ruotsin TV4:lle. Lääkäri antoi tytölle ensihoitoa kentällä.

Bålsta IK:n puheenjohtajan Sören Staafin kyse oli epäonnisesta heitosta, joka harhautui heittosektorista. Staaf kertoi Expressen-lehden nettisivuilla, että loukkaantunut tyttö oli kentällä lämmittelemässä ennen omaa heittovuoroaan eikä seurannut tarkasti kilpailua.

Kilpailut keskeytettiin, mutta myöhemmin muut ikäryhmät jatkoivat omien lajiensa kilpailuja. Kilpailujen toimitsijoille annettiin kriisiapua, ja arviolta 20-25 ihmistä käytti tilaisuuden hyväkseen.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme