Mainos
Mainos

Suomalaismiehen erikoinen liikematka päättyi kuolemaan – mitä Ugandassa oikein tapahtui? Ministeri Lintiläkin pyytää selvitystä Patrialta

Puolustusteknologiaa valmistavan Patrian sekaantuminen Ugandaan herättää edelleen hämmennystä. Valtion omistuksista vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk.) on pyytänyt Patrialta selvitystä tapahtuneesta.

Omistajaohjausministeri Lintilä ei halunnut tässä vaiheessa kommentoida asiaa MTV Uutisille.

Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo on myöntänyt, että yhtiön harkinta petti, kun suomalaiselle liikemiehelle annettiin lupa markkinoida Patrian tuotteita Ugandassa.

Liikemies löytyi kuolleena

Ugandassa liikematkalla ollut noin 40-vuotias suomalaismies löytyi viime viikolla kuolleena hotellihuoneesta Kampalassa.

Ugandassa kuollut liikemies otti Patriaan yhteyttä, kun hän oli lähdössä liikematkalle Afrikkaan. Patrian myyntipäällikkö sopi tuolloin, että liikemies voi esitellä Patrian tuotteita Ugandassa ja Mosambikissa.

Patrian johdon mukaan myyntipäälliköllä ei ollut valtuuksia tälläisen luvan antamiseen. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme