Mainos
Mainos

Uhkarohkea poika ei alistunut – seitsemänvuotias mottasi pelikauppaa ryöstänyttä asemiestä

Pojan äiti kehui lastaan sinnikkääksi News4-kanavan haastattelussa.

Lelua vanhempiensa kanssa ostamaan tullut 7-vuotias poika joutui keskelle aseellista ryöstöä GameStop-liikkeessä Marylandissa, Yhdysvalloissa.

Turvakameran tallenteella näkyy, kuinka kaksi huppupäistä naamioitunutta miestä ryntää pelikauppaan juuri ennen iltayhdeksää. Yksi epäillyistä ryöstäjistä yrittää videolla tarttua lapseen, mutta poika ei antanut tämän tapahtua. Sen sijaan hän mottasi ryöstäjää muutaman kerran nyrkillä vatsaan.

– No, hän on sinnikäs. Hän on reipas ja luulen, että vaistot tulevat esiin tuollaisissa tilanteissa, pojan äiti kommentoi uutiskanavan haastattelussa.

Ryöstäjät käskivät liikkeen ainoat asiakkaat, eli pojan vanhempineen, seisomaan seinän viereen lähelle liikkeen kassaa.

– Se oli pelottavaa. Ikinä ei voi varautua sellaiseen tilanteeseen. Et toivoisi sitä edes pahimmalle vihollisellesi, pojan isä sanoi.

Ryöstäjät saivat saaliikseen käteistä rahaa ja yksityisomaisuutta, paikallinen poliisi kertoi. Kukaan ei vahingoittunut tilanteessa, mutta ryöstäjät ovat edelleen pakosalla.

Vanhemmat eivät halunneet nimiään julkisuuteen. He kertoivat toivovansa, että ryöstäjät saadaan pian kiinni, jotta heidän 7-vuotiaansa saisi mielenrauhan tapauksen suhteen.

– Kun kyseessä on nuori lapsi, on se erityisen järkyttävää ja suututtavaa meille, sillä hän menetti viattomuuttaan ja hänen elämäänsä tuli pelkoa, jota hän ei ansaitse.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme