Mainos
Mainos

Uhrien etsintä jatkui Rita-myrskyn jäljiltä

Louisianan länsiosan pikkukaupungeissa on kateissa useita ihmisiä Rita-myrskyn jäljiltä. Tähän mennessä pelastustyöntekijät ovat vahvistaneet kaksi kuolemantapausta.

Pelastustyöntekijät ovat jatkaneet hirmumyrsky Ritan uhrien etsintöjä Louisianassa Meksikonlahdella. Kuolleita on tähän mennessä löydetty kaksi, mutta monet ihmiset ovat yhä kateissa Louisianan länsiosan pikkukaupungeissa. Etsintöihin osallistuu sotilashelikoptereita, rannikkovartioston aluksia ja tuhansia vapaaehtoisia.

Pahiten myrskystä kärsivät Beaumontin, Texasin, Port Arthurin kaupungit. Suuri osa myrskyn tuhoalueesta on yhä veden vallassa, ja pari miljoonaa ihmistä on ilman sähköä.

Texasin kuvernööri Rick Perry kehotti alueelta evakuoituja ihmisiä malttamaan mielensä ja pysymään poissa. Viranomaisten mukaan alue on yhä vaarallinen tulvan vuoksi. New Orleansissa tulvavesi ei enää noussut, kun jo toisen kerran rikkoutunut suojavalli saatiin paikattua.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme