Mainos
Mainos

Uhriluku kasvaa: Kolme lasta ja 10 aikuista kuoli jäätyään ministeriä kuljettaneen helikopterin alle Meksikossa

Meksikon perjantaisen helikopteriturman uhriluku on noussut. Yhteensä 13 maassa ollutta ihmistä menehtyi, kun maan sisäministeriä Alfonso Navarretea ja Oaxacan osavaltion kuvernööriä Alejandro Muratia kuljettanut helikopteri syöksyi maahan.

Uhrien joukossa on kolme lasta. Turmassa loukkaantui lisäksi 15 ihmistä. Maanjäristystuhoja katsomassa olleet Navarrete ja Murat selvisivät turmasta kunnossa.

Helikopteri syöksyi maahan laskeutumisen yhteydessä. Kopteri putosi kahden pakettiauton päälle Santiago Jamiltepecin kaupungissa.

Meksikon perjantaina tapahtunut maanjäristys oli voimakkuudeltaan 7,2. Järistyksen keskus sijaitsi Oaxacan osavaltioissa noin 145 kilometrin päässä Tyynenmeren rannikolta, ja sen syvyys oli 24,6 kilometriä.

Maanjäristys jätti jopa miljoona taloutta sähköttä sekä tuhosi rakennuksia Etelä- ja Keski-Meksikossa aina maan pääkaupungissa asti.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme