Mainos
Mainos

Ukrainalaiskoneen etsinnät lopetettiin

Etsinnät Kreikkaan eilen pudonneen matkustajakoneen löytämiseksi on tältä päivältä lopetettu. Eräässä vaiheessa päivällä kerrottiin, että kone olisi löydetty, mutta kreikkalaisviranomaiset kiistävät venäläistiedon.

Etsinnöissä oli tänään mukana kaikkiaan tuhat ihmistä. Etsinnät on pimeyden takia lykätty huomiseen. Koneen löytämistä on vaikeuttanut kehno sää. Eilen illalla tutkasta kadoneessa ukrainalaiskoneessa oli noin 70 matkustajaa ja miehistön jäsentä. Kone oli valmistautumassa laskuun Salonikin lentokentälle.

Koneen omistava ukrainalainen Aerosweet Airlines -yhtiö kertoi, ettei koneen miehistö ilmoittanut minkäänlaista vikaa tai ongelmaa ollessaan viimeksi yhteydessä lennonjohtoon vain pari minuuttia ennen katoamista. Onnettomuuden syytä ei tiedetä. Venäläisvalmisteisessa Jakovlev 42 -koneessa oli 62 matkustajaa ja kahdeksan hengen miehistö. Kone oli matkalla Kiovasta Salonikiin.
(STT-Reuters-DPA-AFP)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme