Mainos
Mainos

Ukrainan joukot: Separatisteilla 60 panttivankia räjähdetalossa

Ukrainan turvallisuusjoukot kertovat uutistoimisto Reutersin mukaan, että Venäjä-mieliset separatistit ovat asettaneet räjähteitä valtaamaansa rakennukseen itäukrainalaisessa Luhanskin kaupungissa. 

Asein varustautuneet separatistit pitävät Reutersin tietojen mukaan noin 60 henkilöä rakennuksessa panttivankeina. Separatistit valtasivat kyseisen turvallisuusjoukkojen rakennuksen sunnuntai-iltana hyökkäysten sarjassa, joita nähtiin useammassa itäukrainalaisessa kaupungissa. 

- Nämä toimet ovat erittäin vaarallisia ja vaarantavat sekä sisä- että ulkopuolellea olevien ihmisten henget. He käyttävät terroristisia toimenpiteitä, turvallisuusjoukot sanovat lausunnossaan.

Separatistit kiistävät tiedot

Mielenosoittajat kiistävät turvallisuusjoukkojen kertomat tiedot räjähteistä ja panttivangeista kyseisessä rakennuksessa. 

- Siellä ei ole räjähteitä, ei panttivankeja. Emme tarvitse panttivankeja saadaksemme mitä tahdomme, Anton, yksi protestoijista sanoo. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme