Mainos
Mainos

Ulkoministeriö: Manchesterin suomalaisuhreista ei tietoa – mahdollisuutta ei suljettu täysin pois

Suomalaisia ei tiettävästi ole kuollut tai loukkaantunut Manchesterissa Britanniassa tapahtuneessa epäillyssä terrori-iskussa, ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä kerrotaan STT:lle.

Suomalaisten uhrien mahdollisuutta ei kuitenkaan ole voitu täysin sulkea pois. Matkustusilmoituksia Manchesteriin on tehty 11, mutta se ei kerro koko totuutta alueella olevien suomalaisten määrästä.

Tästä on kyse

– Manchesterin epäillyssä terrori-iskussa on vahvistettu kuolleen ainakin 22 ihmistä. Lisäksi arviolta 59 ihmistä on loukkaantunut.

– Tekijä toimi yksin ja kuoli itse iskussa.

– Poliisi sai tiedon Manchester-areenalla kuullusta räjähdyksestä paikallista noin puoli yhdeltätoista maanantai-iltana.

– Media raportoi alussa kahdesta pamahduksesta areenan alueella.

– Räjähdys kuultiin yhdysvaltalaislaulaja Ariana Granden konsertin loputtua.

– Manchester-areena on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan, että mahdollinen räjähdys sattui areenan ulkopuolella.

– Ulkoministeriöllä ei ole tiedossa, että Manchesterissa olisi loukkaantunut tai kuollut suomalaisia. Matkustusilmoituksia kaupunkiin on tehty 11. Ulkoministeriö seuraa tilannetta.

Ulkoministeriö seuraa tilannetta. Ministeriö kehottaa alueella olevia suomalaisia tekemään matkustusilmoituksen, olemaan yhteydessä läheisiinsä sekä seuraamaan paikallisviranomaisten ohjeita.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme