Mainos
Mainos

Ultraäänikuvasta lohtua surevalle perheelle – kuoleva kaksonen pitelee siskoaan kädestä kohdussa

Kaksosten tiedetään usein pitävän tiiviisti yhtä läpi elämänsä, mutta toisiaan yhdessä aloitetty elämä katkeaa toiselta ennen aikojaan.

Yhdysvaltalaiskaksosten tapauksessa toisen elämä loppuu todennäköisesti jo ennen syntymää, mutta perheen surua lievittää kuva kohdussa toisiaan kädestä pitelevistä sisaruksista.

Kaksosia odottava yhdysvaltalaisperhe sai ultraäänessä käydessään uutisia, joita kukaan ei halua kuulla. Toinen lapsista on vakavasti sairas. Vielä syntymättömällä Mason-pojalla on reikä sydämessä ja myös aivot ovat epämuodostuneet, eikä hän todennäköisesti selviä hengissä edes raskaudesta. 

KWCH-televisiokanavan mukaan ultraäänessä otetiin kuva, jossa Mason-poika pitää tiukasti kiinni niin ikään kohdussa kasvavan terveen kaksoissisarensa Madisonin kädestä.

Ultraäänikuva on levinnyt uutismedioissa ympäri maailman.

Kuvassa alikehittyneeksi jääneen Masonin pikkuruinen käsi on kietoutunut normaalisti kasvavan sisaren sormen ympärille.  

Kaksosten äidin mukaan sairaanhoitaja oli kertonut tällaisen olevan hyvin harvinaista. 

– Hän kertoi, että useimmat kaksoset potkivat ja lyövät toisiaan, kun heistä otetaan ultraäänikuvia. Hänen mukaansa meidän kaksostemme tapauksessa näyttää, että sisko on hyvin suojelevainen pientä veljeään kohtaan, äiti Brittani McIntire kertoo KWCH:n haastattelussa.

Hellä kosketus helpottaa surua 

Vanhempien mukaan lohduttava kuva on helpottanut heidän suruaan shokkiuutisen jälkeen.

– Nyt tiedämme, että meillä on heistä yhdessä jotain sellaista, minkä voimme säilyttää aina – ja joka on hyvin ainutlaatuista, sanoo perheen isä Ian McIntire.

– Minä kannan häntä sisälläni ja olen olemassa häntä varten, mutta hänen sisarensa on ainoa, joka todella on hänen kanssaan ja voi pitää hänestä kiinni läpi kaiken sen, mitä tapahtuu. On lohduttavaa tietää, että jos hän kuolee, ainakaan hän ei ole ihan yksin, Brittani sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme