Mainos
Mainos

UM:n edustajan työ siepattujen hyväksi jatkuu yhä Jemenissä

Suomen ulkoministeriön edustaja on jatkanut uudenvuoden pyhinä Jemenissä selvityksiä suomalaispariskunnan sieppauksesta. Aattona hän tapasi Jemenin pääministerin Mohammed Basindwan.

Ulkoministeriöstä kerrottiin jo eilen, että pääministeri pahoitteli sieppausta ja lupasi Suomen edustajalle kaiken tukensa.

Työ sieppauksen selvittämiseksi jatkuu ministeriön mukaan myös Suomessa. Suomi ei ole toistaiseksi lähettänyt lisää edustajia Jemeniin, mutta lisää yhteyksiä luodaan ja tietoa kerätään.

Keskusrikospoliisi on tullut mukaan sieppauksen selvittämiseen. Ulkoministeriöstä kerrottiin tiistaina, ettei KRP ole vielä lähettänyt omaa edustajaansa Jemeniin. Asia on kuitenkin harkinnassa.

Suomalaisten sieppauksen yhteydessä panttivangiksi otettiin myös itävaltalainen mies. Sieppaajista tai mahdollisesta lunnasvaatimuksesta ei ole tietoa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme