Mainos
Mainos

UPI: Republikaanit eivät anna äänestäjien unohtaa Hillary Clintonin skandaaleja

Republikaanit haluavat pitää yllä Hillary Clintonista kuvaa skandaalien leimaamana presidenttiehdokkaana, sanoo Ulkopoliittisen Instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola.

Aaltolan mukaan republikaanit muistuttavat äänestäjiä Clintonin sotkuista, kuten vanhoista talousepäilyistä ja viimeaikaisesta sähköpostikohusta.  

– Republikaanit arvostelevat Clintoneiden olevan kansasta kaukana ja erillään oleva dynastia, jolla ei ole enää kosketusta siihen, mitä ihmiset haluavat, Aaltola sanoo.  

Demokraattien kärkinimi Hillary Clinton kertoi eilen odotetusti lähtevänsä mukaan Yhdysvaltain presidenttikisaan.  

Mielipidemittausten mukaan Clinton on demokraattien sisäisessä kilpailussa ylivoimainen. Hän on myös republikaanien ehdokkaita suositumpi.  

Aaltolan mukaan Clinton on hyvin vahva ehdokas, mutta hän muistuttaa, että Yhdysvalloissa vaalit ovat viimeaikoina olleet hyvin tiukkoja.   

Clintonin vahvimmaksi haastajaksi republikaanien puolella povattu Jeb Bush ei vielä ole vahvistanut ehdokkuuttaan.

Viime viikolla julkistetussa Washington Postin ja ABC Newsin gallupissa Clintonia kannattaisi 53 ja Bushia 41 prosenttia rekisteröityneistä äänestäjistä, jos ehdokkaat olisivat presidentinvaaleissa vastakkain.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme