Mainos
Mainos

USA ja Peru tiivistävät yhteistyötään

USA:n presidentti George W. Bush on sopinut Perun presidentin Alejandro Toledon kanssa toimista terrorismin ja huumeiden salakuljetuksen kitkemiseksi.

Yhdysvaltain presidentti George Bush on sopinut perulaisen kollegansa Alejandro Toledon kanssa yhteisistä toimista terrorismin ja huumeiden salakuljetuksen kitkemiseksi. Bush ja Toledo tapasivat Perun pääkaupungissa Limassa viime yönä suomen aikaan.

Bush esitteli myös suunnitelmiansa lähettää Peruun ja muihin Andien vuoristoalueen maihin korkea-arvoinen kauppavaltuuskunta, jonka tehtävänä olisi edistää kauppaa ja talouskehitystä. -Näiden kauppasuhteiden rakentamisella molemmat maat voivat luoda enemmän työpaikkoja ja etuja sekä enemmän etuja työntekijöille ja kuluttajille, Bush sanoi.

Bushin on myöhemmin määrä tavata myös Ecuadorin, Bolivian ja Kolumbian johtajia, joiden kanssa Bushin on määrä keskustella muun muassa läntisen pallonpuoliskon vapaakauppa-alueesta.

(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme