Mainos
Mainos

USA:n kouluammuskelu vaatinut viidennen uhrin

Aseistautunut mies hyökkäsi eilen amishien kouluun Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa. Ammuskelussa kuoli heti kolme tyttöä ja seitsemän haavoittui. Yksi haavoittunut taistelee yhä hengestään sairaalassa, toinen vaikeasti haavoittuneista tytöistä menehtyi.

Yksi oppilas taistelee yhä hengestään Pennsylvanian kouluammuskelun jäljiltä. Kuusi- ja seitsemänvuotiaat tytöt haavoittuivat vakavasti, kun aseistautunut mies ammuskeli amishien koulussa Paradise-nimisessä kylässä eilen. Luodit tappoivat viisi tyttöä ja haavoittivat yhteensä seitsemää. Seitsemänvuotias tyttö menehtyi vammoihinsa sairaalassa aikaisin tänään.

Ammuskelija tappoi tapahtumasarjan päätteeksi itsensä. Poliisin mukaan hän oli 32-vuotias rekkakuski, jolla oli itsellään kolme lasta. Poliisin mukaan ammuskelija oli sanonut vaimolleen ennen kuolemaansa, että hän halusi kostaa jonkin 20 vuoden takaisen tapahtuman. Mies itse ei kuulunut amishien lahkoon.

Amishit ovat perinteistä elämäntapaa vaalivia kristittyjä, jotka välttävät esimerkiksi autojen ja sähkön käyttöä.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme