Mainos
Mainos

USA:n koulupuukotus: Uhrit eivät tajunneet joutuneensa puukotetuiksi

Pennsylvanian eilisestä koulupuukotuksesta epäiltyä 16-vuotiasta Alex Hribalia vastaan nostetaan syytteet neljästä tapon yrityksestä, 21 törkeästä pahanpitelystä ja teräaseen hallussapidosta koulualueella. Motiiveja hänen hyökkäykselleen ei tiedetä.

Uutiskanava CNN:n tietojen mukaan yksikseen viihtyvä ja hiljainen 16-vuotias Hribal on kotoisin tavallisesta perheestä. Kukaan ei osannut kuvitella teinin ryhtyvän eilisenkaltaiseen veritekoon.

Hribal hyökkäsi uhriensa kimppuun aamulla koulun alkaessa, jolloin koulun käytävät olivat täynnä ihmisiä. Hän iski tungoksessa useita oppilaita ilmeisesti sattumanvaraisesti.

Moni pisto- tai viiltohaavan saanut ei ymmärtänyt aluksi, että heitä oli puukotettu. Useimmat uhreista eivät edes nähneet puukottajaa.

– Uhrit kertoivat kokeneensa ensin kipua ja pian he huomasivat vuotavansa verta, kuvailee ensiapupäivystyksen johtava lääkäri Timothy VanFleet Pittsburghin yliopistollisesta sairaalasta.

Koulupuukotuksessa haavoittuneista yksi on aikuinen ja muut 14-17-vuotiaita koululaisia. Neljä oppilasta sai vakavia vammoja puukotuksessa.

16-vuotiaan Alex Hribalin asianajajan Patrick Thomasseyn mukaan Hribal katuu tekoaan.

– Rehellisesti sanottuna, en ole varma, ymmärtääkö hän mitä on tehnyt. Hän on peloissaan. Hän on vain nuori lapsi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme