Mainos
Mainos

USA:n sotilasmessuilla esitellään uusinta sotateknologiaa - Katso video

Kauko-ohjattavat robottiajoneuvot edustavat aseteollisuuden terävintä kärkeä Yhdysvaltain merijalkaväelle ja kansainväliselle sotilashenkilöstölle suunnatussa messutapahtumassa. Vuosittaiset Modern Day Marine Expo -sotilasteknologiamessut järjestettiin Virginiassa. Messut on järjestetty jo kolmekymmentä kertaa.

Yli 400 amerikkalaista ja kansainvälistä yhtiötä toi uusimmat tuotteensa messuille. Suunnittelijat pyrkivät keksimään tapoja, joilla uudet asesuunnitelmat saataisiin aiempaa nopeammin suunnittelupöydiltä taistelukentille.

Tuhannet nykyiset ja entiset Yhdysvaltain merijalkaväen sotilaat kiertelivät katselemassa kaikkea sodankäyntiin liittyvää kalustoa veitsistä ja ammuksista robotteihin.

Myös Naton henkilöstö ja muut liittolaiset ovat perehtyneet kalustoon, jota saattaa lopulta päätyä myös heidän arsenaaliinsa.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme