Mainos
Mainos

USA:n surmaklubille loukkuun jäänyt baarityöntekijä selvisi kolmesta luodista – ystävä ylistää MTV:lle

Orlandon suositun homoklubin työntekijät eivät olisi pahimmissa painajaisissakaan osannut kuvitella työpaikkaansa massasurmaajan kohteeksi.

Yhdysvaltain pahimmaksi joukkoampumisen tapahtumapaikaksi joutuneen yökerhon baarimikko Rodney oli loukussa asemiehen armoilla useita tunteja ja häntä ammuttiin kolme kertaa. Ihmeen kaupalla hän selvisi kuitenkin hengissä.

Rodneyn pitkäaikainen ystävä Chris Enzo puistelee päätään. Enzo ihmettelee MTV Uutisille ystävänsä selviytymistaitoa joukkoampumisen tapahtumapaikoilla.

– Paitsi että häntä ammuttiin kolme kertaa, hän myös selvisi Yhdysvaltain pahimmasta joukkoampumisesta, Enzo sanoo.

Rodneyta ammuttiin muun muassa olkapäihin. Toipuminen on nyt massasurman uhrille pääasia eikä hän pääse vielä lähipäiviin ulos sairaalasta.

– Häntä hoidetaan nyt, hän oli aamulla leikkauksessa. Toivon todella, että hän selviää ilman komplikaatioita. Jos ihminen on saanut niin ison kaliiperin luoteja itseensä, on vaarana, että tulee komplikaatioita.

“Tämä on Orlandon sydän"

Enzon mukaan isku klubille ei ollut pelkästään vihahyökkäys seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan vaan koko kaupunkiin.

– Homoklubilla on usein myös muita ihmisiä juhlimassa kuin homoja. Tunnen hyvin Orlandon keskustan ja sen ihmiset. Haluan tutustua tarkemmin ketkä olivat he, jotka menehtyivät. Aion mennä heidän jokaisen hautajaisiinsa Enzo sanoo.

Enzo epäilee, että ampuja valitsi ampumispaikan tarkkaan.

– Tämä on Orlandon keskusta, Orlandon sydän! Ja täällä sattui USA:n suurin joukkoampuminen! En voi olla varma, kuinka turvallinen kaupunkimme enää on, mutta en anna pelon voittaa, hän sanoo.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme