Mainos
Mainos

USA:n Virginia Techin ammunnan syy yhä epäselvä

Yhdysvalloissa Virginia Techin yliopistolla tapahtuneen ammunnan syy ei ollut vielä perjantai-iltana selvinnyt. Torstaina tapahtuneessa välikohtauksessa sai surmansa kaksi ihmistä.

Tilanne alkoi, kun kampusalueen poliisi oli tekemässä rutiininomaista liikennevalvontaa. Paikalle käveli henkilö, joka ampui poliisin ja pakeni jalkaisin läheiselle pysäköintialueelle. Ampuja löydettiin myöhemmin kuolleena pysäköintialueelta, hän oli luultavasti surmannut itsensä. Teoriaa tukee se, että poliisi oli ammuttu samalla aseella.

Ampujan henkilöllisyys ei ole vielä selvinnyt, mutta hän ei ole yliopiston opiskelija. Poliisilla ei ole mitään käsitystä teon syistä.

Tapahtumat järkyttivät amerikkalaisia erityisesti sen vuoksi, että Virginia Techissä tapahtui vuonna 2007 Yhdysvaltain historian pahin joukkoammunta.

Mielenterveydeltään järkkynyt opiskelija surmasi 32 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä ja lopuksi itsensä. Verilöylyssä haavoittui lisäksi parikymmentä ihmistä.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme