Mainos
Mainos

USA:ssa pidätettynä ollut mies on tunnustanut osallisuutensa neljän pennsylvanialaisen miehen murhaan

Yhdysvalloissa aiemmin tällä viikolla pidätetty mies on tunnustanut osallisuutensa neljän kadonneen pennsylvanialaisen murhaan, uutisoi muun muassa CNN. Asiasta kertoi yksi miehen puolustusasianajajista.

– Hän on tunnustanut osallisuutensa tai toimeksiantonsa neljän nuoren miehen murhaan, asianajaja Paul Lang kertoi torstaina toimittajille.

Langin mukaan 20-vuotias pidätetty kertoi viranomaisille, missä kadonneiden nuorten miesten ruumiit ovat. Vastineeksi tunnustuksesta syyttäjänvirasto on luvannut, ettei miehelle vaadita kuolemantuomiota, Lang kertoo.

Asiasta myös uutisoineen ABC Newsin mukaan Lang on myös sanonut, että murhien motiivi tulee julki aikanaan.

Viranomaiset ovat aiemmin kertoneet, että yhden kadonneen ruumis on löydetty haudattuna pidätetyn miehen vanhempien omistamalta tontilta. Lisäksi viranomaiset ovat löytäneet lisää ihmisen jäänteitä, mutta jäänteitä ei ole vielä tunnistettu.

Yritti myydä kadonneen autoa

Kaikki neljä miestä katosivat viime viikon aikana lyhyen matkan päästä toisistaan. Ensin katosi 19-vuotias mies, joka nähtiin viimeksi viime viikon keskiviikkona. Kaksi päivää myöhemmin katosivat 19-vuotias, 22-vuotias ja 21-vuotias mies, joista 19-vuotiaan ruumis on tunnistettu.

20-vuotias mies pidätettiin tiistaina sen jälkeen, kun hän yritti myydä yhden kadonneen autoa, CNN kirjoittaa. Mies oli pidätetty jo maanantaina liittyen aseiden laittomaan hallussapitoon, mutta hänet vapautettiin takuita vastaan. 10 prosenttia tuolloin ilmoitetusta miljoonan dollarin takuusta maksoi hänen isänsä. Nyt takuusumma on viisi miljoonaa dollaria. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme