Mainos
Mainos

Useita kuoli palossa Venäjällä

Jo 20 ihmisen ruumiit on löydetty tulipalon tuhoamasta miliisijoukkojen virastotalosta venäläisessä Samaran kaupungissa. Uutistoimisto Itar-Tass kertoi tänään, että kolmisenkymmentä ihmistä on edelleen kadoksissa tulipalon jäljiltä.

Tulipalo syttyi kuusikerroksisessa rakennuksessa keskiviikkoiltana. Raivoisa palo riehui rakennuksessa koko yön. Useat ihmiset hyppäsivät rakennuksen ylimmistä kerroksista, kun heitä ei voitu evakuoida.

Tulipaloa käsiteltiin myös Venäjän hallituksessa. Pääministeri Jevgeni Primakov kertoi saaneensa presidentti Boris Jeltsiniltä määräyksen palon perinpohjaisesta selvittämisestä. Palon syy ei ole tiedossa, mutta oikosulkua pidetään todennäköisimpänä. Presidentti Jeltsin piti myös tuhopolttoa mahdollisena palon syynä. Hän vaati ankaria toimia tuhopolttajia vastaan, jos tällaiset epäilyt osoittautuvat aiheellisiksi.
(STT-Itar-Tass-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme